provinciale staten

Ook zo'n moeite met kiezen? De verkiezingssite van RTV Oost kan je helpen

Stemmen verkiezingen rood potlood
Stemmen verkiezingen rood potlood © RTV Oost
Nog even, een kleine twee weken, dan mag Overijssel naar de stembus voor de Provinciale Statenverkiezingen. Maar op wie ga je stemmen? Veel mensen hebben nog geen idee. Sommigen beslissen pas in het stemhokje zelf waar de keuze op valt. RTV Oost helpt je met een website over verkiezingen waarop allerlei informatie te vinden is die jou uiteindelijk in het stemhokje kan helpen bij het maken van een keuze.
Op de site vind je alle berichten die RTV Oost de afgelopen heeft gemaakt over de partijen en hun plannen.
Je kunt de stemwijzer doen en video's bekijken die je misschien op een heel andere manier laten kijken naar de lijsttrekkers van de partijen. 
Ook het openingsdebat van RTV Oost is er terug te vinden. Wil jij weten hoe de politici aankijken tegen belangrijke thema's als verkeer en mobiliteit, cultuur, duurzame energie, landbouw en cultuur en woningbouw: daar kun je het zien. 
De site heeft een overzichtelijke indeling. Voor elke politieke partij afzonderlijk kun je bekijken wat RTV Oost de afgelopen maanden over ze heeft geschreven.  En ook Hét Verkiezingsprogramma van Overijssel is er te vinden, mocht je dat nog een keer na door willen lezen. En hou de site de komende weken in de gaten, want hij wordt dagelijks aangevuld met video's en berichten over de verkiezingen. 
De verkiezingssite van RTV Oost vind je hier. Of klik op onderstaande foto. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.