nieuws

Lange rijen bij condoleancebijeenkomst hockeyclub voor overleden Lotte van der Zee

Bij de Enschedese Hockey Vereniging (EHV) zijn vanavond honderden leden bijeengekomen in het clubhuis voor een condoleancebijeenkomst voor de overleden Lotte van der Zee. Het topmodel overleed gisteravond op 20-jarige leeftijd aan een hartstilstand. "We zijn hier niet voor Lotte het model, maar voor Lotte, de speelster van EHV", vertelt bestuurslid Martijn Wildeboer.
Lotte was met haar ouders op skivakantie in het Oostenrijkse Westendorf toen ze een dag na haar 20ste verjaardag werd getroffen door een hartstilstand. Sindsdien werd ze kunstmatig in coma gehouden.

'Alles over voor de club'

Het model en voormalig Miss Teenager Universe was een betrokken lid van EHV. "Een gewaardeerd lid van onze verenging. Een lieve meid, die van alles voor de club en haar team overhad", vertelt bestuurslid Wildeboer.
Zo was Lotte keepster in het derde team EHV, gaf ze training aan jeugdkeepers en trainde ze jeugdteams. "Ook als er een wedstrijd moest worden gefloten deed ze dat. Ondanks haar drukke agenda probeerde ze er voor haar team te zijn en haar minuten mee te pakken."

'Wars van enige kapsones'

"Ze was een spontane en vrolijke meid, wars van enige kapsones zoals je die in het modellenwereldje wel ziet. Een vreselijk verlies voor de club", stelt Wildeboer.
Komend weekeinde wordt er bij iedere thuiswedstrijd een minuut stilte gehouden. Ook hebben de thuisteams de mogelijkheid om met een rouwband te spelen.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.