nieuws

De Lawaaipapegaaien - Aflevering 2: Willen jullie meer of minder PVV-chardonnay?

De Lawaaipapegaaien: willen jullie meer of minder PVV-wijn?
De Lawaaipapegaaien: willen jullie meer of minder PVV-wijn? © RTV Oost
De Provinciale Verkiezingen komen eraan. Op 20 maart mogen we onze plicht voor de democratie weer doen, maar op wie kun je in hemelsnaam stemmen? De Lawaaipapegaaien gaan op zoek naar de mensen op de kieslijst. Want laten we eerlijk zijn: het is toch hoog tijd om het saaie imago van deze verkiezingen even flink op te schudden?
In aflevering 2 van De Lawaaipapegaaien wordt de PVV onder handen genomen. Als ongevraagd campagneteam gaan Stefan & Pim de straat op 
voor PVV-lijsttrekker Erik Veltmeijer, die ook nog een bourgondische wijndrinker blijkt te zijn. Dus spreken we af op een zonnig terras voor een heerlijk glaasje droge witte PVV-chardonnay.

Schat de schnaps

Maar had jij dit achter deze voorman gezocht? Aan Stefan de schone taak om de proef op te som te nemen in zijn woonplaats Vroomshoop: welk drankje vinden zij eigenlijk passen bij hem? 

De straat op
Er valt in Vroomshoop nog een wereld te winnen voor de wijndrinkende Veltmeijer, ontdekt Stefan. Tijd voor campagne dus! En dat is precies wat Pim doet. Op zoek naar het antwoord op dé vraag van deze campagne: willen jullie meer of minder wijn? 
Bekijk hieronder de video van de Lawaaipapegaaien met de PVV in de hoofdrol:
De Lawaaipapegaaien - aflevering 2: willen jullie meer of minder PVV-wijn?
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.