Drommel middelpunt van heisa in Oss: ''Het zijn gekke gasten, maar ik ben nooit angstig''

Joël Drommel vertolkte vrijdagavond tegen TOP Oss (0-2 winst) niet alleen op voetbalvlak een hoofdrol. Een klein deel van de harde kern van de Brabantse club wilde de sluitpost van FC Twente te lijf, nadat hij volgens de heethoofden provocerend juichte na de 0-2 van Xandro Schenk.

"Toen het 0-2 werd gingen de supporters van TOP Oss een beetje gek doen. Bier gooien en dat soort dingen", legt Drommel uit na afloop van het duel. "Maar ik laat mij niet de kaas van het brood eten. Ik juichte gewoon omdat we hadden gescoord. En toen moesten we naar binnen, omdat het gestaakt was. Het zijn gekke gasten, maar ik ben nooit angstig. Ze kunnen over het hek springen, maar bang ben ik niet."

Feestje

Nadat de wedstrijd ruim een kwartier stillag, kwamen beide ploegen weer het veld op. "We moesten gewoon de focus houden en de laatste minuten uitspelen. Dat is gelukt, want we hebben de periode gepakt en staan tien punten los", aldus Drommel, die de periodetitel vierde met de honderden meegereisde supporters. "Het feestje was iets minder, maar ik ga met een blij hoofd terug naar Enschede", besluit hij.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: