HSC doet goede zaken met zege bij JVC Cuijk, Quick verliest van OFC

Postma besliste het duel kort voor tijd
Postma besliste het duel kort voor tijd © Wim Busschers
HSC'21 heeft vanmiddag een belangrijke zege geboekt in de 3e divisie. De ploeg, die inmiddels was afgezakt naar een nacompetitieplek, won bij JVC Cuijk. Quick'20 blijft de nummer voorlaatst na een nederlaag tegen OFC.
Door de herfstachtige weersomstandigheden was het voor JVC en HSC lastig in de eerste helft om tot goed voetbal te komen. JVC Cuijck was de gevaarlijkste ploeg, maar gescoord werd er door beide elftallen niet. Na rust was het HSC dat op voorsprong kwam. Wessel Witbreuk kopte een kleine twintig minuten voor het einde de 0-1 tegen de touwen na een voorzet van Stef Ottink. Kort voor het einde bepaalde Bas Postma de eindstand op 0-2 en bezorgde HSC daarmee de tweede uitzege van het seizoen.

Quick onderuit bij OFC

Al na elf minuten kwam OFC door Tom Noordhoff op voorsprong op het kunstgrasveld van Quick, maar na een half uur zette Jip Kemna de Oldenzalers op gelijke hoogte. Kort voor rust werd het echter 1-2. Edip Biberoglu was de doelpuntenmaker. Kort na de pauze werd de marge twee. Bryan Ottenhof zorgde voor de 1-3. Quick kon niet opnieuw terugkomen in de wedstrijd en dus leed het de vijftiende nederlaag van het seizoen.
Bekijk hier de stand in de 3e divisie na de wedstrijden van vandaag en hier de statistieken van de spelers van HSC en Quick.