nieuws

De Lawaaipapegaaien - Aflevering 3: Prik de Snor op 50Plus

De Lawaaipapegaaien - Aflevering 3: Prik de Snor op 50Plus
De Lawaaipapegaaien - Aflevering 3: Prik de Snor op 50Plus © RTV Oost
De Provinciale Verkiezingen komen eraan. Op 20 maart mogen we onze plicht voor de democratie weer doen, maar op wie kun je in hemelsnaam stemmen? De Lawaaipapegaaien gaan op zoek naar de mensen op de kieslijst. Want laten we eerlijk zijn: het is toch hoog tijd om het saaie imago van deze verkiezingen even flink op te schudden?
In aflevering 3 gaan De Lawaaipapegaaien naar het pittoreske Tuk, de thuisbasis van 50Plus-lijsttrekker Fred Kerkhof. Wat bij Fred meteen in het oog springt is de karakteristieke snor. Daar moet je wat mee, als jezelf serieus nemend campagneteam. 
Lijsttrekker Fred Kerkhof van 50PLUS over gratis o
Lijsttrekker Fred Kerkhof van 50PLUS over gratis o © RTV Oost

Prik de Snor

Zo'n snor is immers een unique selling point van jewelste. Maar, vragen de Lawaaipapegaaien zich af, is dit wel de juiste snor voor Fred? Of is het (om wijlen Tol Hanse maar eens aan te halen) een snor waar je misselijk van wor? 
Aan Stefan de schone taak om straat op te gaan in Tuk en de proef op te som te nemen met een ouderwetsch potje Prik de Snor. Vier verschillende snorren, één bovenlip; waarvoor kiezen Freds dorpsgenoten?

Naar de kapper
Na dit vergelijkend warenonderzoek moet de daad bij het woord worden gevoegd. Op naar Freds vaste kapsalon, waar kapster Gerda zich ontfermt over de snor van Fred. Pim gaat ondertussen de straat op nog wat zieltjes te winnen voor 50Plus. Het blijft tenslotte campagnetijd!
Bekijk hieronder de video van de Lawaaipapegaaien met de 50Plus in de hoofdrol:
De Lawaaipapegaaien - Aflevering 3: Prik de Snor op 50Plus
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.