nieuws

De Lawaaipapegaaien - Aflevering 4: Harry van de SP (met z'n pokkecaravan)

De Lawaaipapegaaien - aflevering 4: Harry van de SP (met zijn pokkecaravan)
De Lawaaipapegaaien - aflevering 4: Harry van de SP (met zijn pokkecaravan) © RTV Oost
De Provinciale Verkiezingen komen eraan. Op 20 maart mogen we onze plicht voor de democratie weer doen, maar op wie kun je in hemelsnaam stemmen? De Lawaaipapegaaien gaan op zoek naar de mensen op de kieslijst. Want laten we eerlijk zijn: het is toch hoog tijd om het saaie imago van deze verkiezingen even flink op te schudden?
Ergens is het buitengebied van Schalkhaar woont SP-lijsttrekker Harry Broekhuijs. Na een korte zoektocht, wat mijmeren én een mislukte poging om stoer een motor te starten blijkt Harry zijn campagnemateriaal voor De Lawaaipapegaaien gelukkig wel prima op orde te hebben.

Campagnecaravan

Met Harry's omgebouwde vakantiecaravan achter de auto trekken De Lawaaipapegaaien naar Deventer. Terwijl Stefan peilt hoe het winkelend publiek tegen onze lijsttrekker aankijkt, gaat Pim flyerend de straat op om zieltjes te winnen voor de SP. Uiteraard met wisselend succes.
Want als het ongevraagde campagneteam vandaag één ding heeft geleerd, is het wel dat campagne voeren vooral een kwestie van doorzetten is. Zelfs als de moed je behoorlijk in de schoenen is gezakt, nadat je flink bent bekeurd omdat je dubbel geparkeerd staat met die geleende pokkecaravan achter je auto.  
Bekijk hieronder de video van de Lawaaipapegaaien met de SP in de hoofdrol:
De Lawaaipapegaaien - aflevering 4: Harry van de SP (met zijn pokkecaravan)
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.