nieuws

Duizenden bezoekers tijdens open dag zorginstellingen, maar niet alles is te bekijken

Duizenden geïnteresseerden zijn vandaag op de open dag van de verschillende ziekenhuizen en andere Overijsselse zorginstellingen afgekomen. Isala in Zwolle, het Medisch Spectrum Twente en de Ziekenhuisgroep Twente deden vandaag mee aan die open dag.
De afgelopen week was het de Week van Zorg en Welzijn. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openden deze week hun deuren om te laten zien wat werken in zorg en welzijn inhoudt.
Naast de ziekenhuizen openden ook andere zorginstellingen dus hun deuren vandaag, zoals Tactus, de Regionale Instelling voor Beschermd Wonen (RIBW) en Carinova waren te bezoeken. 
Niet overal gingen de deuren open. Zo deed het Deventer Ziekenhuis niet mee aan de open dag. Maar ook binnen de instellingen gingen niet alle deuren open. Zoals bij het MST, waar de afdeling Medische Technologie niet te bezoeken was in verband met de kwetsbaarheid van de apparatuur. Op die afdeling wordt medische apparatuur gerepareerd. Toch was veel medische technologie te zien op een andere locatie in het ziekenhuis.
Onze verslaggever mocht eerder deze week wel even een kijkje nemen op de afdeling. Hieronder is de reportage te zien die hij heeft gemaakt.
Geen open dag voor de afdeling Medische Technologie
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.