Vijf medailles ROC van Twente tijdens Skills The Finals, kans op meer

Vijf studenten van ROC van Twente zijn gisteren in de prijzen gevallen tijdens de Skills The Finals in Hengelo. Twee gouden, één zilveren en twee bronzen medailles lagen er aan het eind van de middag klaar voor de studenten.

CNC Draaier Jan-Willen ten Hag (21) uit Haaksbergen en CNC Frezer Daniël van Voorthuizen (20) uit Rijssen kregen een gouden medaille uitgereikt. Mike de Lange (19) uit Goor ontving een zilveren medaille voor zijn inzet bij de wedstrijd Schilder. MAG Lasser Maikel Kleinsman (20) uit Haaksbergen en de in Duitsland wonende CNC-Frezer Teun Olthuis (20) wonnen brons.

Finale WorldSkills bij ROC van Twente in Hengelo

Vandaag kan Lisa Woolderink nog een medaille pakken tijdens de finale Doktersassistent. Komende week zijn er nog meer finales, waaraan elf studenten van ROC van Twente aan meedoen.

Team NL

Jan-Willem ten Hag en Daniël van Voorthuizen deden mee aan een internationale wedstrijd en maken door hun winst kans op een plek in Team NL voor de WorldSkills 2019 in het Russische Kazan. Tijdens de finales in Amsterdam maakt ROC van Twente ook kans op plaatsing in Team NL bij de wedstrijden Kok, Gastheer/Gastvrouw, Patissier, Kapper en Stukadoor.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Regio Hengelo ROC van Twente WorldSkills Nieuws
Deel dit artikel: