Overijsselse lijsttrekker Forum voor Democratie: "Twente moet klimaatpardon krijgen"

Forum voor Democratie presenteerde vanavond Enschedeër Johan Almekinders als haar provinciale lijsttrekker. In een vol Wilmink Theater in Enschede vertelde de lijsttrekker dat hij Twente met een 'klimaatpardon' wil vrijwaren van windmolens.

De kamerleden Thierry Baudet, Theo Hiddema, senator Henk Otten en de Amsterdamse fractieleider Annabel Nanninga kwamen met Almekinders hun partij-avond presenteren aan het Twentse publiek.

De uitspraken over de, vooral landelijke thema's, als 'klimaatwaanzin' en de 'massa-immigratie' gingen er goed in bij de achterban. Een jonge D66'er stelde na afloop een kritische vraag, maar werd weggehoond. 

Enschedeër

Lijsttrekker Almekinders is een geboren en getogen Enschedeër. Hij heeft aan de Universiteit Twente gestudeerd en heeft bedrijven in de IT. Hij was als student al begeesterd geraakt door Pim Fortuyn.

Eerste Kamer

Almekinders maakt er geen geheim van dat het de partij vooral voor de zetels in de Eerste Kamer meedoet. Eén regionaal punt maakte hij vanavond wel voor een enthousiaste zaal. "Twente moet een klimaatpardon krijgen, zodat windmolens het mooie landschap niet aantasten."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
PS2019 Forum voor Democratie Nieuws
Deel dit artikel: