Kom waargebeurde verhalen luisteren in Deventer

Iedere inwoner van Overijssel maakt unieke gebeurtenissen mee. We delen deze ervaringen terwijl we met elkaar een biertje drinken, tijdens de lunch of op een verjaardag. In de RTV Oost podcast-serie Sta op en Vertel hoor je deze waargebeurde verhalen, verteld door Overijsselaars aan een klein publiek tijdens diverse vertelmiddagen in de provincie.

Kom luisteren

De eerstvolgende Sta op en Vertel bijeenkomst is op 24 maart in Deventer en het thema van de middag is dan 112. Dat belooft een middag te worden met verhalen over noodgevallen en (on)gelukjes. Ben je benieuwd naar de verhalen die er worden verteld? Kom dan vanaf 15.00 uur luisteren in Café Vrienden van Vroeger, in Deventer. De toegang is gratis.

 

Vertel je verhaal

Zelf een verhaal vertellen kan ook. Meld je dan aan via de website van RTV Oost. Tijdens de vertelsessies worden geluidsopnamen gemaakt van de verhalen. Deze zijn na afloop terug te luisteren in de podcast-serie Sta op en Vertel.

 

De waargebeurde verhalen van Sta op en Vertel luister je terug in de podcast-serie Sta op en Vertel. Abonneer je gratis op de Sta op en Vertel-podcast via iTunes, Stitcher of Spotify en we houden je op de hoogte wanneer er een nieuwe aflevering online staat. Kijk voor alle informatie op www.rtvoost.nl/podcast

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Sta op en Vertel podcast Persberichten Meer
Deel dit artikel: