peet bijen

Bijen na zesde seizoenstreffer: "Nog een paar wedstrijden, dus ga nog even door"

FC Twente boekte vrijdagavond een eenvoudige 5-0 zege op FC Volendam en daardoor is de ploeg uit Enschede een stap dichterbij de titel in de Keuken Kampioen Divisie. Peet Bijen maakte alweer zijn zesde doelpunt van het seizoen.
Nog nooit scoorde de verdediger zo vaak in het seizoen. "Voor mezelf is dit een record. Er zijn nog een paar wedstrijden, dus ik ga nog even door", lachte hij na afloop. Bijen tikte binnen na mislukt schot van Smith. "Hij zei later wel dat het een schot op doel was, maar die bal valt goed en als je daar staat, is het ook gewoon ogen dicht en schieten."

Beginnen met kampioensbijlage

Hij vervolgt: "Als je als verdediger er meer gaat maken in een seizoen, dan blijf je ernaar op zoek. Het was voor mij alweer eventjes geleden dus dan is het fijn als die erin valt." Door het puntenverlies van Go Ahead Eagles lijkt de titel voor FC Twente een kwestie van tijd, maar Bijen wil nog geen exacte datum noemen wanneer het gaat gebeuren. "We gaan gewoon door en jullie mogen data roepen", sprak de centrumverdediger, die wel duidelijk antwoordde op de vraag of de collega's van de krant konden beginnen met de kampioensbijlage: "Ja, ga je gang."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.