Uitslagen zaterdagvoetbal: PH en AJC'96 blijven ongeslagen, nederlaag DOS Kampen

Er stond vandaag weer een volledige speelronde op het programma in het zaterdagamateurvoetbal. Vanwege de regenval van deze week konden een aantal wedstrijden geen doorgang vinden.

In de 1e klasse D leed Go Ahead Kampen een pijnlijke nederlaag. In eigen huis werd met 2-0 verloren tegen hekkensluiter asv Dronten. De Overijsselse derby tussen KHC en DOS'37 werd een prooi voor de Kampenaren. Enter Vooruit speelde met 1-1 gelijk tegen Hierden.

In de 2e klasse H verloor koploper DOS Kampen de topper tegen WVF, in Zwolle werd het 1-0. Nummer twee Sparta Enschede wist wel te winnen, want IJVV werd op een 4-0 nederlaag getrakteerd. Hekkensluiter Oranje Nassau pakte bij FC Zutphen de laatste strohalm door met 3-1 te winnen.

In de 3e klasse D blijft PH ongeslagen. De lijstaanvoerder uit Almelo boekte een 2-1 zege op bezoek bij Juliana'32. Achtervolger bergentheim speelde gelijk en daardoor lijkt een kampioenschap PH nauwelijks meer te kunnen ontgaan. 

Ook AJC'96 blijft zonder nederlaag na dit weekend. De ploeg uit Losser won in de 4e klasse F met miniem verschil van ATC'65. In de kraker onderin wist DRC 2012 met 2-1 te zegevieren tegen Achilles Enschede, waardoor het verschil tussen beide ploegen nu slechts een punt is. 

Bekijk hier alle uitslagen van de gespeelde wedstrijden in de zaterdagafdeling. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Amateurvoetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: