Het Ravijn

Zaaloverzicht: Waterpoloheren Het Ravijn verliezen van koploper, dames winnen wel

Vanavond worden weer de nodige wedstrijden gespeeld in de zaalcompetities. Hieronder houden we je de hele avond op de hoogte van het laatste Overijsselse sportnieuws.
De waterpoloheren van Het Ravijn konden in de eredivisie niet voor een verrassing zorgen tegen koploper UZSC. In Nijverdal kon de thuisploeg in de eerste twee perioden goed meekomen met de ploeg uit Utrecht, want halverwege stond het gelijk, 3-3. Met name in de derde periode was UZSC de betere ploeg (4-7) en daarin werd uiteindelijk ook de basis gelegd voor de overwinning: 5-9. Het Ravijn blijft middenmotor in de eredivisie. 

Vrouwen winnen wel van UZSC

In tegenstelling tot de heren wisten de waterpolosters van Het Ravijn wel een zege te boeken tegen UZSC. Het werd 9-6 voor de gastvrouwen. Na een gelijkopgaande strijd in de eerste periode werd Het Ravijn sterker gedurende de wedstrijd. Door een goede tweede- en derde periode werd de zege uiteindelijk veiliggesteld: 9-6. 

DSVD wint in degradatiegroep

In de degradatiegroep hebben de handbalsters van DSVD een zege geboekt tegen Foreholte. Het werd 24-18 voor de formatie uit Deurningen. Daarmee blijft de ploeg koploper en is het goed op weg om lijfsbehoud veilig te stellen.
DVSD goed op weg naar lijfsbehoud (foto: Sportfoto Oost)

Dalfsen naar halve finales

De handbalsters van Dalfsen plaatsten zich vanavond voor de halve finales van de play-offs. In de best-of-twee was de ploeg sterker dan HandbaL Venlo.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.