Volleybalsters Set-Up'65 hard onderuit in topper tegen Sliedrecht Sport

Set-Up'65
Set-Up'65 © Sportfoto Oost
Set-Up'65 heeft na vier overwinningen in de play-offs de eerste nederlaag geleden. De volleybalsters uit Ootmarsum gingen zonder setwinst onderuit bij Sliedrecht Sport: 3-0.
De eerste set ging lang gelijk op en bleef tot het einde spannend, maar toch trok de thuisploeg aan het langste eind, 25-23. Ook in de tweede set waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Dankzij een sterke eindspurt kwam Sliedrecht op een 2-0 voorsprong, 25-22. In het derde bedrijf was het verzet van Set-Up gebroken en daardoor kon de thuisploeg eenvoudig de overwinning naar zich toe trekken: 25-15.
Door de nederlaag blijft Set-Up tweede in de kampioensgroep. Zondagmiddag nemen Eurosped en Regio Zwolle Volleybal het tegen elkaar op.
Bekijk hier de uitslagen en stand in de kampioensgroep.