nieuws

Uitslagen zondagvoetbal: Titel uit beeld voor Rigtersbleek en Rohda Raalte

Uitslagen zondagvoetbal
Uitslagen zondagvoetbal © RTV Oost
Door de regen gingen er enkele duels niet door in het amateurvoetbal vanmiddag, maar op veel velden werd wel gewoon gevoetbald. Hieronder een overzicht van de belangrijkste en meest opvallende uitslagen.
In de 1e klasse E is de titel opnieuw verder uit beeld voor Rigtersbleek en Rohda Raalte. Respectievelijk BVC'12 en Longa'30 waren vanmiddag te sterk. Onderin deed Tubantia goede zaken tegen Heino.
Achilles'12 verloor van WSV in de 2e klasse J en daardoor is het verschil met koploper Voorwaarts Twello, dat wel won, nu vijf punten. Wel speelde de Hengelose club twee duels minder. Overwetering won van Luctor.
Lemelerveld en Dalfsen wonnen in de 2e klasse L Noord en staan daardoor nu allebei op 41 punten. Nummer drie Stadskanaal ging onderuit bij Rolder Boys en heeft acht punten minder. Het heeft nog wel een duel tegoed. 
Eilermark profiteerde met een zege bij Victoria'28 in de 3e klasse A van de derde nederlaag in de laatste vier duels van Sportlust Glanerbrug.
Wijhe'92 behield de koppositie in de 3e klasse B door een zege op Heeten. Naaste belagers SP Lochem en Epe wonnen ook.
In de 4e klasse A kwam de top drie tot winst en daardoor blijft KOSC de koploper. Onderin pakte hekkensluiter Zendere Vooruit verrassend de winst bij Borne en was er een punt voor Hengelo en Vasse, dat nu laatste staat.
De topper in de 4e klasse A Noord tussen De Blesse en Oranje Zwart eindigde in een gelijkspel. Wacker steeg over laatstgenoemde naar de tweede plek door RKO ter verslaan.
DTC'07 behield de ongeslagen status in de 5e klasse A. Berghuizen blijft de koploper door een zege op SVV. DTC speelde echter wel twee duels minder.
Hoonhorst won in de 5e klasse A Noord met liefst 8-0 van Blankenham. Onderin bleef de eerste zege van Willemsoord opnieuw uit. Old Forward was te sterk.
Kijk hier voor alle uitslagen, standen en het programma.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.