Borhave verliest tweede wedstrijd in degradatiegroep en ziet SEW dichterbij komen

Borhave onderuit tegen SEW
Borhave onderuit tegen SEW © Sportfoto-Oost
Borhave heeft vanmiddag nagelaten goede zaken te doen in de degradatiegroep van de eredivisie. De Bornse handbalsters verloren in eigen huis met 29-21 van SEW.
Vanaf het begin had de ploeg uit Nibbixwoud een kleine voorsprong te pakken en bij 7-9 liep het uit naar 7-15. Bij rust was het 10-18 in sporthal 't Wooldrik. Na rust kwam Borhave nog wel terug tot een verschil van vier punten, maar in de buurt van een gelijkspel of zege.

Stand

Door de nederlaag blijft Borhave op zes punten staan. SEW komt door de winst op vier. DSVD won gisteravond van Foreholte en is de koploper met zeven punten. Foreholte heeft er één. De nummer laatst aan het einde van de degradatiegroep degradeert naar de 1e divisie, de nummer voorlaatst speelt nacompetitie tegen degradatie.