Beloften Go Ahead Eagles lijden tegen Excelsior eerste nederlaag

Trainer Kick Maatman
Trainer Kick Maatman © Sportfoto-oost
De beloften van Go Ahead Eagles zijn de koppositie in de voorjaarscompetitie B kwijt. De ploeg van coach Kick Maatman leed tegen Excelsior de eerste nederlaag en zag Heerenveen op doelsaldo de leiding in de stand overnemen.
De openingstreffer kwam er acht minuten voor rust. Na een aanval via Mounir El Hamdaoui en Denis Mahmudov scoorde Ali Messaoud. 0-1 was ook de ruststand. Twintig minuten voor het einde werd het gelijk. Maarten Pouwels kopte raak op aangeven van Vince Gino Dekker. Toch kwam Excelsior opnieuw op voorsprong. Dit keer scoorde El Hamdaoui, vorig jaar nog speler van FC Twente, zelf met een boogbal van grote afstand. Die klap kwam Go Ahead niet meer te boven.

Stand

In de stand zakt de Deventer ploeg dus naar de tweede plek. Go Ahead Eagles is de enige Overijsselse beloftenploeg die vanavond in actie komt. Jong Heracles speelt woensdag bij Jong Feyenoord in poule A. FC Twente en PEC Zwolle komen niet in actie in de competitie deze week.