nieuws

De Lawaaipapegaaien - aflevering 8: Tegenslagen overwinnen voor de VVD-meiden

De Lawaaipapegaaien - aflevering 8
De Lawaaipapegaaien - aflevering 8 © RTV Oost
De Provinciale Verkiezingen komen eraan. Maar op wie kun je op 20 maart in hemelsnaam stemmen? De Lawaaipapegaaien gaan op zoek naar de mensen op de kieslijst. Want laten we eerlijk zijn: het is toch hoog tijd om het saaie imago van deze verkiezingen even flink op te schudden?
Na een heuse zegetocht door de provincie kwam de Lawaaipapegaaien-karavaan ineens piepend tot stilstand. Want als Murphy (van die gelijknamige wet) ooit campagne zou gaan voeren, dan was het waarschijnlijk voor de VVD. 

Verre van vlekkeloos

Soms lopen zaken nou eenmaal niet zoals gepland. Zo stonden De Lawaaipapegaaien pardoes voor een dichte deur, terwijl ze toch echt lijsttrekker Monique van Haaf van de VVD dachten te treffen voor campagnemateriaal. Is niet erg. Hoort erbij. 
Gelukkig ging poging 2 wel goed, mede dankzij slim ingekochte goodies voor de gedeputeerde. Maar ja, dan begint het werk natuurlijk pas echt. En ook dat verliep verre van vlekkeloos. Stefan vergat zijn klembord met daarop de foto van Monique, Pim ging in een plas staan en de mensen in Deventer? Die hadden er niet zo'n zin in.

Voor de meiden

Gaan De Lawaaipapegaaien dan bij de pakken neer zitten? Nee, integendeel. De mannen gooien er een extra schepje bovenop. Voor Monique. Voor de VVD. Lekker, voor de meiden. 
Bekijk hieronder de video van De Lawaaipapegaaien met de VVD in de hoofdrol:
De Lawaaipapegaaien - aflevering 8: Lekker met de VVD-meiden
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.