lawaaipapegaaien

De Lawaaipapegaaien - aflevering 9: DENK is van ons allemaal

De Provinciale Verkiezingen zijn vandaag. Maar op wie kun je in hemelsnaam stemmen? De Lawaaipapegaaien gaan op zoek naar de mensen op de kieslijst. Want laten we eerlijk zijn: het is toch hoog tijd om het saaie imago van deze verkiezingen even flink op te schudden?
Kenan Boz is de lijsttrekker van nieuwkomer DENK. Zijn boodschap is een verbindende: Nederland is van ons allemaal. Daar kunnen De Lawaaipapegaaien wel wat mee; wij geloven immers heilig dat iedere stem moet worden gehoord. 

Ruzie maken

Dat hebben we geweten ook, tijdens deze laatste aflevering voor de Provinciale verkiezingen. Stefan onderzocht hoe het zit met de bekendheid van lijsttrekker Kenan op de markt in zijn thuisstad Enschede. En legde voor de laatste keer uit dat we vandaag dus echt niet op Wilders kunnen stemmen. En mevrouw, u heeft echt meer rechten dan het aanrecht. #womanpower
Ondertussen krijgt Pim het, na een misplaatste woordgrap, aan de stok met een boze mevrouw. Ook krijgt hij het aan de stok met een man over begraafplaatsen. Vervolgens krijgt het hij ook nog eens aan de stok met die communisten van de FNV. Al gooien die er gelukkig met de pet naar. Dus dat scheelt. 
Bekijk hier de laatste aflevering van De Lawaaipapegaaien met DENK in de hoofdrol:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.