Alles over de kraker GA Eagles tegen FC Twente volg je bij RTV Oost

Het is de tweestrijd van het jaar. De clash tussen Go Ahead Eagles en FC Twente. In Deventer is iedereen in de ban en is de Adelaarshorst al weken uitverkocht voor de titelstrijd in de Keuken Kampioen Divisie. Vanaf De Oosttribune beleef jij de derby met ons mee.

RTV Oost blikt uitvoerig vooruit op de derby. Vrijdag zijn we bij de persmomenten van de beide clubs en is voormalig voorzitter van GA Eagles Edwin Mulder vrijdag te gast bij De Oosttribune. Mulder is momenteel ook voorzitter van de Coöperatie Eerste Divisie (CED).

Wedstrijd
Zondag is de dag van de waarheid. Dan pakt RTV Oost uit op al onze kanalen met onze huisanalist Jan van Staa, presentator Bert van Losser en enkele prominente gasten van de beide clubs. De wedstrijd is te volgen via Radio Oost en op Facebook komen we nog met extra beschouwingen op het duel. In De Oosttribune op zondagavond een ruime samenvatting van de topper in de eerste divisie tussen GA Eagles -dat de eerste derby dit seizoen wist te winnen- en FC Twente. Het gat op de ranglijst is twaalf punten in het voordeel van de bezoekers uit Enschede.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: