explosie

Politie zoekt nog getuigen van ontplofte auto Enschede

Politie zoekt getuigen ontploffing auto in Enschede
Politie zoekt getuigen ontploffing auto in Enschede © RTV Oost/ Onder de Loep
Reed er een auto of een scooter weg op het tijdstip van de explosie? Waarom was deze auto het doelwit? De politie zit nog vol vragen over de geëxplodeerde auto aan de Fazantstraat in Enschede. 
Buurtbewoners werden maandagochtend 18 maart om tien over vijf opgeschrikt door een harde knal. In een blauwe Volkswagen Scirocco bleek zwaar vuurwerk gegooid. De klap van de explosie was zo hard, dat de voorruit in een boom terechtkwam. 

Politie zoekt getuigen

"We weten niet exact hoe dit is gebeurd", vertelt woordvoerder Chantal Westerhoff van de politie. "Daar krijgen we graag meer informatie over. Misschien was iemand rond 5 uur kranten aan het bezorgen in de buurt, of toen de hond aan het uitlaten. Als diegene toen iets opvallends heeft gezien in de Fazantstraat, laat het ons dan meteen weten. Ook als iemand aanwijzingen heeft wat de aanleiding hiervoor is geweest." 
Heb je tips? Bel de tiplijn: 0800 – 6070 (gratis nummer) of gebruik het online tipformulier. Je mag de politie Enschede ook tips sturen via Facebook. Anoniem reageren mag natuurlijk ook, bel 0800 – 7000. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.