Uitslagen zaterdagvoetbal: Eerste zege SP Daarle, AJC en PW scoren niet

SP Daarle boekte vanmiddag de eerste zege van het seizoen en daarmee hebben alle Overijsselse zaterdagploegen minimaal één keer gewonnen. AJC en PW speelden de onderlinge topper gelijk en ook ZAC en BAS hielden elkaar in evenwicht. Hieronder een overzicht.

Sparta Enschede kwam in de 2e klasse H twee punten dichter bij koploper DOS Kampen. Die ploeg speelde gelijk bij DZSV en Sparta won van ASC'62.

DESZ verstevigde de tweede plek in de 2e klasse J Noord. Het won bij VEV en omdat koploper Pelikaan S van nummer The Knickerbockers won, is het verschil nu vijf punten in het voordeel van de ploeg uit Zwartsluis.

De topper tussen ZAC en BAS in de 3e klasse C eindigde in een gelijkspel. De voorsprong van de Zwolse ploeg blijft daardoor zeven punten en dus komt het kampioenschap in zicht. Rouveen kwam naast BAS door te winnen van Hattem.

PH bleef ongeslagen in de 3e klasse D door een 8-1 zege op SVVN. Het blijft nummer twee Bergentheim liefst 13 punten voor.

In de 4e klasse D boekte SP Daarle de eerste overwinning van het seizoen. SVV'56 werd met 4-1 verslagen. Daarle was de laatste Overijsselse ploeg in het zaterdagvoetbal die nog niet gewonnen had. HTC en Daarlerveen maakten in die klasse geen fout. DKB speelde gelijk tegen Lemele.

AJC'96 en PW konden elkaar in Losser de eerste nederlaag van het seizoen toebrengen. Ze blijven echter allebei ongeslagen in de 4e klasse F. Het werd 0-0.

Bekijk hier alle uitslagen en standen in het amateurvoetbal van vanmiddag.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Uitslagen Amateurvoetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: