Topvolleybal Zwolle

Zaaloverzicht: Degradatie nabij voor volleyballers Zwolle, goede zaken Set-Up'65

Coach Gerard van Vliet van Topvolleybal Zwolle
Coach Gerard van Vliet van Topvolleybal Zwolle © Sportfoto-oost
Er staan vanavond weer veel duels op het programma voor de Overijsselse basketballers, volleyballers en waterpoloërs. Hieronder houden we je de hele avond op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Blijf het bericht vernieuwen voor het laatste nieuws.

Degradatie nabij voor Topvolleybal Zwolle

De volleyballers van Topvolleybal Zwolle hebben lijfsbehoud niet meer in eigen hand. Vanavond ging de ploeg in eigen huis met 3-1 onderuit tegen VoCASA. Daardoor blijft Zwolle hekkensluiter in de degradatiegroep en kan alleen een klein wonder degradatie nog voorkomen. Volgende week staan VoCASA en SSS tegenover elkaar. Als laatstgenoemde daar minimaal een punt pakt, is degradatie voor Zwolle een feit. Mocht VoCASA met 3-0 of 3-1 winnen, heeft Zwolle op 6 april nog een laatste kans tegen SSS.

Set-Up'65 doet goede zaken, winst Eurosped

De volleybalsters van Set-Up'65 deden opnieuw goede zaken in de strijd om een plek in de finale. Het won van Regio Zwolle met 3-2 en komt daardoor nu op 15 punten uit 6 duels. Concurrent Sneek verloor van koploper Sliedrecht en daardoor is het verschil tussen de twee nu drie punten.
Eurosped won simpel bij FAST. Het werd 0-3 (14-25, 16-25, 19-25). Door de winst komt de ploeg uit Vroomshoop op 10 punten uit 6 duels en stijgt het naar plek vier in de kampioensgroep.

Lijfsbehoud Apollo

Het Bornse Apollo 8 is door een zege bij US zeker van nog een jaar eredivisie. Lees hier het uitgebreide bericht.

Dames en heren Ravijn verliezen bij Donk

De waterpolosters van Het Ravijn verloren het voorlaatste duel van de reguliere competitie. GZC Donk was in eigen bad met 10-8 te sterk. De Nijverdalse dames is vierde in de stand. Alle ploegen doen bij de vrouwen mee aan de play-offs.
Ook de heren verloren later op de avond in hetzelfde zwembad. De heren van Donk waren met 8-7 te sterk. Het Ravijn zakt door de nederlaag naar plek acht, de laatste plek die rechts geeft op een plek in de play-offs.

Landstede verliest opnieuw

Landstede Basketbal ging voor de tweede keer binnen drie dagen op rij onderuit. Bij Feyenoord verloor het met 75-66. Lees hier het uitgebreide bericht.
Jolly Jumpers sloot het seizoen af met een nederlaag. Den Helder was met 81-63 te sterk in Tubbergen. De Overijsselse ploeg eindigt als voorlaatste in de eredivisie, waaruit geen enkele ploeg degradeert.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.