Degradatiekandidaat Quick'20 kansloos onderuit tegen Goes, HSC'21 wint nipt bij Hercules

Quick'20 stevent af op degradatie in de Derde Divisie. Op het eigen Sportpark Vondersweijde werd er kansloos met 0-4 verloren van middenmoter VV Goes. HSC'21 wist op haar beurt wél te winnen en boekte een nipte driepunter op bezoek bij USV Hercules: 0-1.

Quick'20 kende een rampzalig start tegen Goes, want al na twee minuten zette Erwin Franse de 0-1 op het scorebord. De bezoekers waren heer en meester en legden al voor de rust de basis voor een eenvoudige zege. Halverwege de eerste helft tekende Mart de Kroo voor de 0-2 en even later zorgde Steve Schalkwijk voor de marge van drie. In het tweede bedrijf vond Goes het wel welletjes en gebeurde er weinig in Oldenzaal, al werd er in de slotminuut nog éénmaal gescoord: Ray Kroon bepaalde de eindstand op 0-4.

HSC'21 wint nipt bij Hercules

Bij Hercules - HSC'21 ontvlamde de wedstrijd pas na de theepauze. Amper uit de kleedkamers was het Bas ter Hogt die zijn ploeg op 0-1 zette na een fraaie pass van ploegmaat Wessel Witbreuk. Hercules was dreigender, maar de beste kansen waren voor HSC'21. Onder meer Witbreuk en Stef Ottink slaagden er echter niet in de Utrechtse goalie te passeren. Tien minuten voor tijd leek Hercules toch op gelijke hoogte te komen, ware het niet dat Mark Engberink op de doellijn redding bracht en zodoende HSC'21 in veilige haven loodste. In extremis werd Ter Hogt nog van het veld gestuurd met een rode kaart.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Derde Divisie. De statistieken van de spelers van HSC'21 en Quick'20 zijn via deze link te vinden.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
HSC '21 Quick'20 Amateurvoetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: