Uitslagen zondagvoetbal: Eilermark in zetel naar titel, FC Suryoye slacht Luctor et Emergo

Ook op de lagere niveaus van het zondagvoetbal werd er een volledig programma afgewerkt. Zo lijkt Eilermark in een zetel af te stevenen op de titel en maakte FC Suryoye gehakt van Luctor et Emergo: 10-1. Hieronder een overzicht van de meeste opvallende uitslagen.

In de 1e klasse E heeft Rigtersbleek de titelstrijd weer spannend gemaakt. Op bezoek bij koploper SC Bemmel speelden de Enschedeërs met 4-4 gelijk, waardoor nummer twee Longa'30 weer een puntje inloopt. De degradatiekraker tussen Heino en BWO eindigde in 2-0.

Ook in de 2e klasse J is het nog allesbehalve een uitgemaakte zaak wie er met het kampioenschap aan de haal gaat. Lijstaanvoerder Voorwaarts Twello ging verrassend onderuit bij laagliever WSV. Achtervolgers Achilles'12 en Bon Boys speelden in een onderling duel met 3-3 gelijk. FC Suryoye boekt een daverende zege en won met maar liefst 10-1 van hekkensluiter Luctor et Emergo.

Lemelerveld en Dalfsen gaan in de 2e klasse L Noord uitmaken wie zich tot kampioen kroont. Lemelerveld won met 0-3 op bezoek bij Asser Boys. Dalfsen maakte eveneens geen fout en zegevierde met 2-1 over Stadskanaal. 

In de 3e klasse A lijkt het al wel beslist. Koploper Eilermark won met 3-1 van LSV, terwijl titelconcurrent Sportlust Glanerbrug met 4-0 onderuit ging bij De Tukkers. 

KOSC, Borne, Almelo, Juventa'12, RSC, Delden, Oldenzaal strijden in de 4e klasse A allemaal nog mee om de titel. KOSC is de koploper met 33 punten, de voetballers van Oldenzaal verzamelden tot dusver 26 punten en bezetten de zevende plek. 

De topper in de 4e klasse B tussen nummer drie TVO en nummer twee UDI werd een prooi voor TVO. In eigen huis werd er met 3-0 gewonnen, waardoor zijn samen met koploper De Tubanters 1897 uitmaken wie er na dit seizoen een niveau hoger speelt.

Bekijk hier alle uitslagen in de lagere klassen van het zondagvoetbal.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Uitslagen Amateurvoetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: