Mogelijke kampioenswedstrijd FC Twente: Vak-P gaat niet akkoord met sportpark De Toekomst

Supportersvereniging Vak-P van FC Twente gaat niet akkoord met het spelen van de mogelijke kampioenswedstrijd op sportpark De Toekomst in Amsterdam. Dat schrijft de organisatie op hun Facebookpagina. De vereniging geeft aan niet in het voor hen bestemde uitvak te gaan zitten.

Op 19 april speelt FC Twente uit tegen Jong Ajax.

"Iedereen heeft kunnen lezen dat Ajax standvastig blijft vasthouden aan sportpark de Toekomst om Twente te ontvangen", staat op de Facebookpagina. "Maar liefst 185 man zijn er die dag welkom van FC Twente. Bedenk dan ook nog eens dat (als we zo door gaan) we daar wellicht kampioen kunnen worden, dan is het organiseren van zo’n wedstrijd op een ‘amateurcomplex’ natuurlijk totale waanzin."

Uitvak

De supportersvereniging heeft daarop besloten dat ze niet in het voor hen bestemde uitvak gaan zitten als de wedstrijd doorgaat op de Toekomst. "In Amsterdam zullen wij een homelessparty organiseren, de locatie en verdere gegevens van dit feestje wordt later bekend gemaakt, maar we beginnen al vroeg in de middag, aangezien er al velen vrij zijn deze "Goede" Vrijdag!" 

Ze roepen ook iedereen op om met eigen vervoer te komen of met het openbare vervoer. Want, "bussen kunnen gemakkelijk worden tegengehouden."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Vak P FC Twente Voetbal Regio Enschede Nieuws
Deel dit artikel: