nieuws

Rijssen-Holten opnieuw meest MKB-vriendelijke gemeente van Nederland

Rijssen-Holten blijft in de ogen van het Midden- en Kleinbedrijf de meest prettige gemeente van ons land om gevestigd te zijn. De lokale ondernemers waarderen hun gemeente met een 8,1, het hoogste cijfer in Nederland.
Bij de vorige uitreiking van deze prijs, twee jaar geleden, stond het gemeentebestuur van Rijssen-Holten ook op de eerste plaats. Ondernemers waarderen vooral de betrokkenheid, deskundigheid en betrouwbaarheid van de gemeente. Ook zeggen ondernemers dat de gemeente goed toegankelijk en bereikbaar is. Dat maakt dat er volgens de ondernemers goed overleg met de gemeente mogelijk is.
De gemeente kreeg twee weken geleden ook al de waardering als meest ondernemersvriendelijke gemeente in onze provincie. Volgens Jacco Vonhof, voorzitter MKB-Nederland, is een gezond MKB van groot belang voor de lokale economie, werkgelegenheid en leefbaarheid. "Gemeenten moeten luisteren naar MKB-ondernemers en met hen samenwerken. Rijssen-Holten doet dat als de beste en is dan ook terecht de MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland!"
Ook burgemeester Arco Hofland is blij: "Voor de tweede keer de landelijke winnaar zijn, is geweldig. Dit is te danken aan onze eigen actieve ondernemers. En wat de samenwerking, betreft daar plukken wij allemaal de vruchten van!"
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.