nieuws

Zoek het ei 2019

Tweede paasdag staat bij RTV Oost traditioneel in het teken van de actie 'Zoek het ei'. Zoek je weer mee? Er zijn fantastische prijzen te winnen. De hoofdprijs is een gezinsvakantie van een week naar Guérande, het best bewaarde vestingstadje van Bretagne! Dus zet je wekker, neem een stevig ontbijt en zorg dat je in de startblokken staat. We trappen om 09.00 uur live af op Facebook, Twitter en online. Vanaf 10.00 uur volg je de zoektocht ook via Radio en TV Oost.
rtvoost-menu-zoekhetei-1-corporate
In totaal zijn er weer twintig eieren in de provincie Overijssel verstopt. Negentien zilveren en één gouden ei! Wie de eieren vindt, wint mooie prijzen. In de eieren zit een uitleg met een code en een geheim telefoonnummer. Heb je een ei gevonden? Bel dan direct naar het geheime nummer en geef live in de uitzending de code door.

Zoek mee!

Wil je op tweede paasdag continu op de hoogte worden gehouden? Luister dan Radio Oost, dat kan ook via onze gratis RTV Oost app. De tips die je nodig hebt om de eieren te vinden hoor je op Radio Oost, lees je op internet en ze worden via Twitter verstuurd, volg daarvoor @zoekhetei.
Zoek het ei
Zoek het ei © RTV Oost
Wil je ook je vrienden laten weten dat je meezoekt? Maak dan gebruik van de knoppen hieronder.

Blijf niet binnen op tweede paasdag maar ga eieren zoeken met RTV Oost!

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.