Enschede Marathon

Voorzitter Bas Hulsbergen stopt bij Enschede Marathon vanwege gezondheidsredenen

Bas Hulsbergen
Bas Hulsbergen © Stichting Marathon Enschede
Bas Hulsbergen is niet langer voorzitter van de Enschede Marathon. Hij stopt bij het evenement vanwege gezondheidsredenen.
Hulsbergen werd vorig jaar aangesteld als opvolger van Joop Hassink. Laatstgenoemde nam na de 50e editie van vorig jaar afscheid. De oudste marathon van Nederland staat over twee weken op het programma en die editie is zonder voorzitter. Na de komende editie gaat het huidige bestuur op zoek naar een opvolger voor Hulsbergen.

Impact

Hulsbergen over zijn afscheid: "Helaas heb ik om gezondheidsredenen mijn taken als voorzitter per direct neer moeten leggen. De afgelopen periode hebben een aantal gebeurtenissen zodanig impact op mij gehad dat ik deze keuze heb moeten maken. Ik betreur het ten zeerste dat ik hierdoor niet meer kan bijdragen aan de laatste voorbereidingen, maar met de inzet van de vrijwilligers, het marathonbureau en het bestuur zal er ook in 2019 weer een prachtig evenement in een nieuwe opzet georganiseerd gaan worden. Daar twijfel ik niet aan. Ik wens Enschede Marathon heel veel succes met de voorbereiding en de laatste loodjes."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.