Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles spoelt bittere smaak weg met zege bij FC Dordrecht

Go Ahead Eagles heeft vrijdagavond in de Keuken Kampioen Divisie een 1-3 overwinning geboekt bij FC Dordrecht. De ploeg van John Stegeman spoelde daarmee de bittere smaak van afgelopen weekend weg, toen het een zure thuisnederlaag leed tegen FC Twente.
De Deventenaren klopten aan De Krommendijk nadrukkelijk op de deur in de beginfase en dat wierp al snel zijn vruchten af. Na een heerlijke pass Bosz kon Navratil aannemen en met de punt van de schoen zorgde de Tsjech voor de openingstreffer. Lang kon Go Ahead niet genieten van de voorsprong want een paar minuten later bracht Zamouri de stand weer in evenwicht, 1-1.

Verheydt weer trefzeker

Na een kwartier kreeg de thuisploeg een grote kans om op 2-1 te komen, maar Verhulst wist met een fraaie redding Zwarts van scoren te houden. Een kwartier later was het aan de andere kant wel raak via Verheydt. De spits kopte de 1-2 binnen na een voorzet van Andrade.

Strijd na rust

Direct na rust was Verheydt wederom dichtbij met een kopbal, maar dit keer verdween de bal naast het doel van Stoskovic. Halverwege de tweede helft kwam Go Ahead goed weg toen Zamouri zijn tweede van de avond dacht te maken, maar via een lichaam belandde de bal naast het doel van Verhulst.

Navratil beslist duel

Invaller Van der Venne kreeg een kwartier voor tijd een kans om het duel te beslissen. Op aangeven van Dekker punterde de middenvelder echter naast. In blessuretijd werd het duel wél in het slot gegooid. Dekker vond Navratil, die met zijn tweede van de avond de punten veilig stelde voor Go Ahead Eagles: 1-3.

FC Dordrecht - Go Ahead Eagles 1-3

0-1 Navratil (7)
1-1 Zamouri (11)
1-2 Verheydt (30)
1-3 Navratil (90+2)
Arbiter: Bijl
Geel: Stans
FC Dordrecht: Stoskovic; Montsma, Breedijk, Peijnenburg (Schalekamp/85), Ottewil; Schuurman, Smith, Kok; Summerville, Zwarts (Timmermans/57), Zamouri.
Go Ahead Eagles: Verhulst; Groenbast, Bosz, Veldmate, Baas; Bakx (Bliek/88), Van Moorsel, Stans; Navratil, Verheydt (Van der Venne/67), Andrade (Dekker/46).
Bekijk hier de uitslagen en stand in de Keuken Kampioen Divisie en de statistieken van Go Ahead Eagles.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.