HHC Hardenberg

Rob van der Leij helpt HHC Hardenberg met twee treffers langs GVVV

Van der Leij was weer de grote man
Van der Leij was weer de grote man © Pro Shots
HHC Hardenberg heeft vanmiddag de zesde overwinning in de laatste zeven wedstrijden in de 2e divisie geboekt. Op eigen veld won de ploeg met 3-1 van GVVV.
Na elf minuten was het GVVV dat op voorsprong kwam. Jeremy de Graaf zorgde voor de 0-1. Kort daarna waren er opnieuw twee tegenvallers voor HHC. Jurjan Mannes en Danny Bouws moesten er nog binnen het kwartier geblesseerd af en werden vervangen door Rutger Etten en Koos Werkman.

Van der Leij weer grote man

Na een klein half uur kwam HHC op gelijk hoogte. Rob van der Leij, die vorige week een hattrick maakte, schoot tussen de benen van doelman Johan Jansen door de 1-1 binnen. Ondanks dat de thuisploeg daarne slordig speelde, kwam het wel op voorsprong. Opnieuw was het topscorer Van der Leij die scoorde. Het was zijn achttiende van het seizoen. 2-1 was ook de ruststand.

Beslissing via Hemmink

De tweede helft begon met een aantal grote kansen voor beide ploegen. Doelpunten vielen er echter niet. In de laatste minuten had Rick Hemmink het duel kunnen beslissen, maar hij produceerde een afzwaaier. Aan de andere kant kreeg Soufiane Laghmouchi een goede kans op de gelijkmaker, maar ook hij scoorde niet. Hemmink besliste vier minuten voor het einde het duel alsnog: 3-1.

HHC Hardenberg - GVVV 3-1

0-1 Jeremy de Graaf (11)
1-1 Rob van der Leij (28)
2-1 Rob van der Leij (38)
3-1 Rick Hemmink (86)
Bekijk hier de andere uitslagen, de stand en het programma in de 2e divisie en hier de statistieken van de spelers van HHC.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.