Amateurvoetbal

Uitslagen zaterdagvoetbal: Vijf Overijsselse ploegen pakken periode in inhaalronde

Uitslagen zaterdagvoetbal
Uitslagen zaterdagvoetbal © RTV Oost
In de inhaalronde van vanmiddag werden bijna alle tweede periodetitels verdeeld. Het was een speelronde die in januari werd afgelast vanwege de sneeuw. Vijf Overijsselse clubs pakten een periodetitel. Hieronder een overzicht.
SVI pakte de tweede periode in de 2e klasse H. De ploeg won in eigen huis van stadsgenoot WVF. DOS Kampen behield de koppositie door een 6-0 zege op de Esch.
In de 3e klasse C was de periode voor SC Rouveen door een 2-0 zege bij VSW. ZAC won met 5-2 van Zalk en behield de koppositie.
De periode in de 3e klasse D ging naar Bergentheim door een 3-0 zege op Juliana'32. PH bleef de ongeslagen koploper door een simpele zege op Blauw Wit'66.
Nieuwleusen profiteerde van het puntenverlies van Hoogeveen in de 3e klasse D Noord en pakte daardoor de tweede periode.
HTC verdedigde de koppositie in de 4e klasse D. Het won van Lemele en zag concurrent DKB ook winnen. Onderin boekte SP Daarle vorige week de eerste overwinning van het seizoen en vandaag volgde gelijk de tweede. Wilsum werd verslagen.
PW greep de periode in de 4e klasse F. Dat deed het door met 3-0 van Drienerlo te winnen. Het bleef daardoor ook ongeslagen. AJC'96 is dat ook nog. Die ploeg kwam niet in actie.
Bekijk hier alle uitslagen en standen in het amateurvoetbal van vanmiddag.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.