Kuwas na zege in Doetinchem: "Wegwezen, niet teveel zeiken en lullen over deze wedstrijd"

Brandley Kuwas was vanavond weer eens belangrijk voor Heracles. Hij nam de gelijkmaker tegen De Graafschap voor zijn rekening en zag Lerin Duarte even later de winnende maken. Kuwas zag een dramatisch Heracles in de eerste helft en een stuk betere ploeg in de tweede.

"Gezien het spelbeeld in de eerste helft moet je blij zijn met een 1-0 achterstand. Dan is het wel kloten om zo de rust in te gaan", aldus de aanvaller. Hij vervolgt: "In de tweede helft hebben we besloten wat hoger druk te zetten, en meer druk te zetten en niet te makkelijk uitgespeeld worden."

Wegwezen

Hij vindt dat er niet te negatief over het spel gesproken moet worden:"Het is heel belangrijk dat we die drie punten hebben en ik vind dat we niet zoveel moeten klagen over de wedstrijden, hoe goed of hoe slecht. Als je zo de drie punten pakt; wegwezen, niet teveel zeiken en lullen over deze wedstrijd."

Niet twijfelen

Kuwas maakte de 1-1 met een fraaie treffer. Hij haalde uit de lucht ineens uit: "Als je zo'n kans krijgt, dan ga je niet twijfelen en het pakte gewoon heel goed uit vandaag. Dat soort ballen gaan soms ook het stadion uit, dus je moet heel erg blij zijn dat ie er zo invliegt." In de audio het hele interview met de aanvaller.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: