quick'20

HSC'21 en Quick'20 kunnen niet verrassen in derde divisie

In de derde divisie hebben Quick'20 en HSC'21 beide een nederlaag geleden. De Oldenzalers verloren in eigen huis van ADO'20 (2-4) en de ploeg uit Haaksbergen was kansloos op bezoek bij OFC: 4-0.
Bij Quick'20 werd eerder deze week trainer Michel Steggink de wacht aangezet en vanaf maandag zal zijn plaats ingevuld worden door André Paus. Ook zonder Steggink had Quick'20 het moeilijk tegen ADO'20, want na een klein half uur leidde de de ploeg uit Heemskerk met 0-3 na treffers van Mazreku en De Waard (2). Op slag van rust deed de thuisploeg wat terug via Kamp, 1-3.
Vlak na rust was de spanning terug in de wedstrijd toen Eulderink voor de aansluitingstreffer zorgde, 2-3. Twintig minuten voor het einde werd het verschil toch weer twee doordat Schuffelen namens ADO'20 de 2-4 aantekende. Dat bleek ook het slotakkoord in Oldenzaal.
Quick'20 verloor met 2-4 van ADO'20 (Foto: Robert Molnar)

HSC'21 hard onderuit

HSC'21 kende een kansloze middag in Amsterdam. Al voor rust was de wedstrijd bij OFC beslist. De Jonge bracht de thuisploeg op 1-0 en de 2-0 kwam van Schilder. Noordhoff zorgde even later voor de 3-0 en dankzij Biberoglu was het op slag van rust 4-0. Daardoor kon de tweede helft ook schriftelijk worden afgedaan want het verzet van de Haaksbergenaren was gebroken. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.