Amateurvoetbal

Uitslagen: Bon Boys nadert Voorwaarts, KOSC en Borne verspelen punten

Uitslagen
Uitslagen © Eigen foto
Er stond vandaag weer een volledige speelronde op het programma in het zondagamateurvoetbal. Bekijk hier alle uitslagen van de gespeelde wedstrijden.
In de 1e klasse E leed Rigtersbleek een nederlaag tegen Tubantia, in Hengelo werd het 1-0. De Zweef blijft hekkensluiter na de 0-4 nederlaag tegen Rohda Raalte. BWO zorgde voor een verrassing door knap met 2-0 te winnen bij Bemmel. 
In de 2e klasse J wist nummer twee Bon Boys te profiteren van het puntenverlies van koploper Voorwaarts Twello. Bon Boys boekte een thuiszege tegen Schalkhaar en zag Voorwaarts met 4-4 gelijkspelen tegen FC Suryoye. Luctor et Emergo, dat laatste staat, versloeg Vogido.
Koploper Eilermark verloor verrassend in de 3e klasse A. De Tukkers waren in Enschede met 3-1 te sterk. Achtervolgers Sportlust Enschede en NEO maakte gretig gebruik van die misstap, want zij wonnen wel waardoor de spanning terug is in deze klasse.
In de 4e klasse A wisten zowel KOSC als Borne niet te winnen. Beide ploegen speelden gelijk. Nummer drie RSC won wel, want de ploeg uit Rossum kende geen moeite met Juventa'12 (5-0).
In de 5e klasse A ging koploper FC Berghuizen verrassend onderuit bij La Premiere. Achtgervolger 't Centrum maakte geen fout tegen Manderveen. Nummer laatst Phenix versloeg Vosta met duidelijke cijfers door met maar liefst 1-5 te winnen.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.