heracles almelo

Elftal Heracles Almelo op vier plekken gewijzigd tegen Willem II

Heracles Almelo begint in de midweekse subtopper tegen Willem II met vier andere spelers ten opzichte van de wedstrijd tegen De Graafschap. Kristoffer Peterson is geschorst en wordt vervangen door Jesper Drost. Verder keren Breukers, Merkel en Czyborra terug in de opstelling.
Wout Droste, Bart van Hintum en Yoel van Nieff zijn dit keer de slachtoffers van Frank Wormuth die al eerder aankondigde te willen rouleren deze week. Heracles Almelo speelt drie wedstrijden in zeven dagen. 

Zes-punten wedstrijd

Voor Heracles staat er dinsdag veel op het spel tegen Willem II. Bij een overwinning slaat de ploeg een gat van maar liefst acht punten met Willem II dat net als Heracles Almelo jaagt op de play-offs voor Europees voetbal. Officieel wil trainer Frank Wormuth daar nog geen doelstelling van maken, maar hij ziet het duel wel als een zes-punten wedstijd. "Als we winnen krijgen we een geweldige uitgangspositie. Maar dan moeten we wel anders spelen als tegen De Graafschap."

Oppassen voor Isak

Want die wedstrijd is nog niet vergeten in Almelo. Heracles won zaterdag welliswaar met 1-2 in Doetinchem, maar het spel was vooral voor rust zwaar ondermaats. "Willem II heeft een ploeg om dat af te straffen. Zij spelen fantastisch voetbal", vindt Wormuth. "Ze hebben een paar geweldige spelers gehuurd waarvan Isak natuurlijk vooral in het oog springt." De 19-jarige spits van Willem II scoorde in de laatste negen duels maar liefst acht keer voor Willem II. Zaterdag scoorde hij als eerste speler ooit drie penaltys raak in een eredivisiewedstrijd. 

Extra Oosttribune

Heracles Almelo-Willem II begint dinsdagavond om 19:45 uur. Radio Oost komt met een extra uitzending van De Oosttribune waarin live verslag wordt gedaan van het duel. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.