Vroomshoopse Boys stunt met zege op Silvolde en mag meedoen aan KNVB Beker

Vroomshoopse Boys
Vroomshoopse Boys © Vroomshoopse Boys
Tweedeklasser Vroomshoopse Boys heeft vanavond voor een stunt gezorgd in de Districtsbeker Oost. De ploeg won in eigen huis na strafschoppen van hoofdklasser Silvolde. Het gaat daardoor naar de halve finales en mag komend jaar meedoen aan de kwalificatieronde van de landelijke KNVB Beker.
Silvolde kwam na 26 minuten op voorsprong door Ischa Krosse, maar tien minuten later kwam Vroomshoopse Boys op gelijke hoogte. Toch moest de Overijsselse ploeg met een achterstand aan de thee. Mike van Aken maakte de 1-2.
In de tweede helft leek het daar ook bij te blijven, maar in blessuretijd maakte Vroomshoop de 2-2 en daarna moesten strafschoppen de beslissing brengen. Daarin was de thuisploeg met 4-2 de betere en dus gaat het naar de laatste vier.

Programma

In de andere kwartfinale van vanavond plaatste Sparta Nijkerk zich voor de laatste vier door simpel te winnen van AZSV. Morgen staan Barbaros-DUNO D en Berkum-Rohda Raalte op het programma.