tim breukers

Breukers na gekke wedstrijd tegen Willem II: "Naïef balverlies en zij zijn dodelijk"

Tim Breukers baalde na afloop van de nederlaag tegen Willem II flink van wat Heracles had laten zien. In de tweede helft vielen na een 0-1 ruststand liefst zes doelpunten.
Willem II kwam, met hulp van Heracles, met 3-0 voor. De thuisploeg kwam terug tot 2-3 en even later ook nog tot 3-4, maar de zege ging naar de Tilburgers. Breukers baalde dan ook dat zijn ploeg de doelpunten zo makkelijk weggaf: "Dat is jammer, is onnodig. Naïef soms balverlies geleden en uiteindelijk zijn zij daar dodelijk in geweest."

Balverlies

Grote man bij Willem II was Alexander Isak. De Zweed scoorde twee keer en gaf twee assists. De aanvoerder van Heracles moest erkennen dat de spits van Willem II het goed deed, maar was ook kritisch op zijn eigen ploeg: "Het is natuurlijk een prima speler, maar als je ziet hoe wij balverlies lijden en hoe hij aan de bal komt, dat mag ons niet overkomen."

Heel frustrerend

In de slotfase was er zelfs nog een kans op een punt voor Heracles. Onder meer doelman Blaswich ging mee naar voren bij een hoekschop. Een gelijkspel was teveel van het goede geweest volgende Breukers: "Uiteindelijk hebben we het denk ik ook niet verdiend om hier een punt te pakken. Met die 3-0 was de wedstrijd eigenlijk al beslist. Dat is heel frustrerend, dat mag ons niet overkomen." In de video het hele interview met Breukers.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.