Regio Enschede

RTV Oost is erbij: de Enschede Marathon 2019

Enschede Marathon 2018
Enschede Marathon 2018 © Rogier van den Berg
Natuurlijk lopen we hem niet mee, maar we zenden hem wel live uit! Zondag 14 april volgen we duizenden lopers tijdens de oudste marathon van Nederland. Kijk vanaf 10.00 uur mee naar een live-uitzending vanuit Enschede met een uitgebreid verslag van de wedstrijdlopers en de recreatieve lopers. Ook op Radio Oost wordt verslag gedaan van de marathon.
De presentatie komt van Daniel Godinho Veiga, het commentaar wordt verzorgd door Paul Schabbink.

Meer aandacht voor vrouwen

Net als de afgelopen vier jaren ligt ook nu weer de focus op een top damesveld. Anders dan bij overige marathons in Nederland en voor de mannen een uitdaging om toch als eerste te finishen!

Nieuw parcours

Het parcours is hetzelfde als vorig jaar tijdens het 50e jubileumjaar van de Enschede Marathon. De start en finish vinden plaats in het centrum maar de renners komen langs de Grolsch Veste, het UT-terrein, over de F35 en door het G.J. van Heekpark. De lopers hoeven op die manier niet twee keer hetzelfde rondje af te leggen zoals voorgaande jaren het geval was.
Je ziet de Enschede Marathon op zondag 14 april live van 10.00 – 14.00  uur bij TV Oost. Voor meer informatie over de Enschede Marathon kijk je op www.enschedemarathon.nl
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.