Rohda Raalte

Rohda Raalte stoot Berkum uit beker, Barbaros laat onderuit tegen DUNO

Rohda Raalte
Rohda Raalte © Rohda Raalte
Rohda Raalte heeft vanavond Berkum uit de Districtsbeker Oost geknikkerd. De eersteklasser won in Zwolle met 3-2 en plaatste zich daarmee voor de halve finales en de kwalificatie van de landelijke KNVB Beker van komend seizoen.
Bij rust was het 1-1. Marc van der Meulen bracht Berkum vanaf de stip op 1-0, Lars van Schooten maakte gelijk. Na rust zette hij Rohda met zijn tweede op voorsprong. Thom Kooke zorgde voor de 2-2 namens Berkum. Ruim een kwartier voor het einde maakte Djeremy Zandvliet de winnende treffer voor Rohda.

Geen stunt Barbaros

Tweedeklasser Barbaros uit Hengelo redde het niet tegen hoofdklasser DUNO D. De eerste treffer van de ploeg uit Doorwerth viel pas acht minuten voor het einde en kwam van Giovanni Scharrenberg. Roy Talsma zette in blessuretijd de eindstand op 0-2.

Halve finales

Gisteren plaatst Vroomshoopse Boys zich verrassend voor de halve finales. De tweedeklasser versloeg hoofdklasser Silvolde. Vroomshoopse Boys en Rohda Raalte zijn daardoor de overgebleven Overijsselse clubs. Ze spelen in de halve finales tegen elkaar in Raalte. De andere halve finale gaat tussen DUNO D en Sparta Nijkerk.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.