Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles zonder Navratil tegen Jong AZ

Go Ahead Eagles kan vrijdagavond in de thuiswedstrijd tegen Jong AZ niet beschikken over Jaroslav Navratil. De vleugelaanvaller verrekte zijn hamstring maandag in het duel met Telstar van afgelopen maandag. Het is onduidelijk hoe lang de Tsjech precies is uitgeschakeld.
Ook Bruno Andrade is vanwege een blessure nog niet inzetbaar. Jeroen Veldmate en Thomas Verheydt, die maandag uit voorzorg aan de kant bleven, keren wel weer terug in de basis.

Go Ahead Eagles verloor het duel met Telstar met 3-2 en staat op de ranglijst van de tweede seizoenshelft slechts op de tiende plaats. Voor de winterstop was de ploeg uit Deventer nog de nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie.
Toch vindt trainer John Stegeman niet dat zijn ploeg slechter is gaan voetballen: "Ook na de winterstop hebben we prima gevoetbald: tegen Volendam, FC Twente en Helmond Sport bijvoorbeeld. Alleen zitten we nu steeds net aan de verkeerde kant van de medaille. Maar in het voetbal spelen toevalligheden ook een grote rol. Voor de winterstop hebben we een paar keer gewonnen terwijl we heel moeizame wedstrijden speelden, zoals tegen Eindhoven en Helmond Sport."

"Ik kan mijn ploeg niet verwijten dat ze niet hard genoeg werken", vervolgt Stegeman. "Het zit hem vaak in de kwaliteit van de uitvoering en dat gaat soms minder goed. Maar het is ook gewoon zwaar om veertig wedstrijden op dit hoge niveau te presteren."

Tegenstander Jong AZ is de nummer achttien van de Keuken Kampioen Divisie. In De Oosttribune op Radio Oost wordt vrijdagavond live verslag gedaan van het duel in de Adelaarshorst.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.