nieuws

Meld hier gevaarlijke verkeerssituaties in Overijssel

Wat is volgens jou een gevaarlijke situatie?
Wat is volgens jou een gevaarlijke situatie? © ANP
Te hard rijdende auto's, een onoverzichtelijke oversteekplaats of een gevaarlijke kruising: waar in jouw omgeving vind jij het gevaarlijk in het verkeer? RTV Oost neemt samen met de andere regionale omroepen de verkeersveiligheid onder de loep. 
Gebruik ons Meldpunt Onveilig Verkeer om gevaarlijke situaties op de kaart te plaatsen. Maar je kunt ook stemmen op al gemelde punten. Zo brengen we samen de onveilige verkeerssituaties waar Overijsselaars dagelijks mee te maken krijgen onder de aandacht. 
Tot en met 22 april kun je onveilige locaties toevoegen aan de kaart en op de andere gevaarlijke situaties stemmen. Begin mei maken we bekend wat volgens jullie het gevaarlijkste verkeerspunt in de de regio is. 
Hoe voeg je een punt toe?
Op onderstaand kaartje kun je de gevaarlijke situatie melden, klik op voeg punt toe en klik vervolgens op de kaart waar het gevaarlijke punt is. Voeg je een punt toe via de app? Gebruik dan twee vingers om op de kaart te navigeren. Is jouw gevaarlijke punt al door iemand anders gemeld? Dan kun je ook een stemmen op deze reactie, klik op het icoontje en klik vervolgens op 'stem op deze reactie'. 

Lukt het niet een punt toe te voegen? Klik dan hier
Let op: om spam te voorkomen kun je niet meer dan één melding per minuut doen. Anders krijg je een foutmelding.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.