pec zwolle

Darryl Lachman schuldbewust na tegengoals: "Dit waren persoonlijke fouten"

Daryll Lachman vindt dat PEC Zwolle door persoonlijke fouten heeft verloren van PSV. De Eindhovenaren sloegen donderdag vier keer toe, waarvan drie keer door de lucht.
De verdediger van PEC Zwolle zag er bij alle treffers van PSV niet goed uit. In de lucht werd de 29-jarige Amsterdammer tot twee keer toe geklopt door Luuk de Jong bij hoekschoppen. Bij de 2-0 was Steven Bergwijn veel te snel voor de verdediger, en bij de laatste Eindhovense treffer liep Donyel Malen weg in de rug bij Lachman. 

Schuldbewust

"Dat zijn natuurlijk ook wel persoonlijke fouten moet ik zeggen hoor", zegt Lachman die vooral schuldbewust was bij de tweede treffer. "Dat was mijn fout. Ik probeerde Bergwijn nog een beetje tegen te houden maar hij was wel heel snel. Die eerste goal was iemand anders zijn fout. Andere mensen moeten het dan oplossen, maar scoren in de lucht is natuurlijk wel hun kracht." 

Geflatteerd

Lachman vindt de 4-0 wel een beetje geflatteerd. "Zij maken in de slotfase nog die vierde. Wederom uit de lucht, en dat is gewoon lastig te verdedigen tegen hun. Maar ik vind dat we voetballend gezien de eerste helft moeten meenemen. Ik vond dat we toen voetballend beter waren, maar als je weinig kansen creëert zegt dat natuurlijk niet zo veel."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.