het ravijn

Het Ravijn houdt plaatsing play-offs in eigen hand na thriller in Borculo

Het Ravijn pakt belangrijk punt bij BZC
Het Ravijn pakt belangrijk punt bij BZC © Orange Pictures
De waterpoloheren van Het Ravijn hebben na een thriller gelijkgespeeld tegen BZC. De ploeg uit Nijverdal leek op weg naar een dure nederlaag, maar vlak voor tijd werd alsnog een belangrijk punt over de streep getrokken: 12-12.
Door het gelijkspel houdt Het Ravijn plaatsing voor de play-offs om het kampioenschap in eigen hand, want de eerste acht ploegen in de eredivisie komen daarvoor in aanmerking. Het Ravijn staat achtste en BZC staat met een punt daaronder negende. Door de puntendeling houdt Het Ravijn de formatie uit Borculo vooralsnog achter zich. 

Laurens-Jan Schothans belangrijk

In een absolute thriller nam de thuisploeg in de eerste periode een 3-0 voorsprong, maar gaandeweg het duel kwam Het Ravijn beter in de wedstrijd. De Nijverdallers kwamen terug in de tweede periode, maar moesten toezien hoe BZC vervolgens weer met een marge van twee op voorsprong kwam. Het Ravijn rechtte de rug en mocht twintig seconden voor tijd Laurens-Jan Schothans dankbaar zijn dat een punt uit het vuur werd gesleept: 12-12. Volgende week is Het Ravijn bij winst op ZPC zeker van de play-offs.
Bekijk hier de uitslagen en stand in de eredivisie. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.