oranjevrouwen

Oranjevrouwen met zevenklapper langs Chili

Oranjevrouwen
Oranjevrouwen © Pro Shots
De Oranjevrouwen hebben zich van hun beste kant laten zien tegen Chili. Nederland versloeg de Zuid-Amerikanen met maar liefst 7-0. Morgen wordt bekend gemaakt welke speelsters afreizen naar het WK. 
Bij Oranje was de "Overijsselse" inbreng beperkt. Ellen Jansen uit Goor, Danique Kerkdijk uit Olst, Jil Roord uit Oldenzaal en Renate Jansen van FC Twente kwamen allemaal als invaller na rust in actie toen Chili al op een 6-0 achterstand was gezet. Anouk Dekker uit Wierden deed vorige week wel mee in de gewonnen wedstrijd tegen Mexico (2-0) maar bleef dinsdag op de bank. FC Twente-middenvelder Cheyenne van den Goorbergh kwam in beide wedstrijden helemaal niet in actie. 
Voor haar, maar bijvoorbeeld ook Danique Kerkdijk kan morgen nog wel eens een spannende dag gaan worden. Bondscoach Sarina Wiegman maakt dan bekend wie ze meeneemt naar het WK in Frankrijk. Sisca Folkertsma en Ashleigh Weerden van FC Twente konden door blessures niet in actie komen tijdens de oefenduels met Mexico en Chili en horen ook morgen waar ze aan toe zijn. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.