FC Twente

Hengelo neemt kampioensfeest FC Twente graag over van Enschede

FC Twente supporters
FC Twente supporters © RTV Oost
De kampioenswedstrijd van FC Twente op grote schermen in de binnenstad van Hengelo? Als het aan Jeffrey Scholten van LokaalHengelo ligt, gaat het ervan komen. Deze week werd duidelijk dat het beoogde kampioensduel niet op grote schermen wordt getoond in de binnenstad van Enschede.
"Het zou een mooi statement zijn als in Hengelo de kampioenswedstrijd op een groot scherm wordt getoond. En uiteraard het kampioensfeest hier te houden. Hiermee geeft Hengelo een signaal naar de gemeente Enschede: FC Twente is een club van heel Twente!"

Rode massa

Scholten heeft grootste plannen. "Een rode massa in de binnenstad. Na de wedstrijd kan de open bus met FC Twente spelers ook meteen door naar Hengelo om het kampioenschap te vieren met alle supporters in onze binnenstad. 'Twente hier op an!'"
De afgelopen week zette de gemeenteraad van Enschede de boel op scherp, door als tegenprestatie voor de financiële steun te eisen dat FC Twente in de toekomst het trainingscomplex in Hengelo verlaat en zich exclusief vestigt en bindt aan Enschede. 

Wil je meer lezen over het roerige laatste jaar van FC Twente? Klik dan op onderstaande afbeelding.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.