PEC Zwolle

Van Polen: "Seizoen niet zomaar uitspelen, we willen nu naar boven kijken"

PEC Zwolle is na afgelopen weekend zo goed als veilig in de eredivisie. Aanvoerder Bram van Polen hoopt echter nog wel op een paar punten pakken om zeker te zijn.
"In principe, normaal gesproken ben je daar veilig mee, maar er zijn wel eens gekkere dingen gebeurd. Dus laten we eerst nog maar even een paar punten erbij halen en dan kunnen we echt zeggen dat we veilig zijn."

Naar boven kijken

Hij wil het seizoen dan ook positief afsluiten: "We zitten wel in een goede flow. Wij kijken er zeker naar uit om het niet zomaar uit te spelen, maar we kunnen juist eindelijk een keer naar boven gaan kijken. Dat is ook wel een keertje lekker voetballen. We hebben het hele seizoen daar een beetje onderaan gebungeld. Dus het is lekker dat de druk van onderaf iets minder is nu."

Play-offs

Zelfs de play-offs om Europees voetbal zijn nog mogelijk: "Het zou wel heel bizar zijn na zo'n seizoen. Maar goed, vorig jaar dachten we dat we het nooit meer weg zouden geven. Tot nu toe hebben we dit seizoen nooit gedacht dat we daar aan mochten denken, überhaupt. Wie weet. Ik ga niets te hard zeggen. We spelen natuurlijk nog tegen directe concurrenten als Willem II en Groningen, maar zover is het nu totaal nog niet."
PEC Zwolle begint de reeks van de vijf laatste wedstrijden zondag op bezoek bij Willem II. De wedstrijd begint om 14.30 uur en is te volgen via Radio Oost en online.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.