Quick'20 vergeet te winnen van Westlandia, HSC'21 hard onderuit bij GOES

Quick'20 heeft opnieuw een punt gepakt in de strijd tegen degradatie uit de 3e divisie. Het kwam op eigen veld knap terug tegen Westlandia: 3-3, maar had eigenlijk moeten winnen. HSC'21, dat wel veilig lijkt, ging hard onderuit bij GOES.

Al na drie minuten zette Melvin Degenaar Quick op voorsprong. Na een klein half uur was de score echter al omgebogen naar een voorsprong voor de ploeg uit Naaldwijk. Mark van der Zalm en Steve van Kesteren zorgden voor de 1-2. Kort voor rust maakte Nigel Ogidi Nwakwo de 1-3.

Melvin Degenaar opende de score in Oldenzaal (Foto: Robert Molnar)

Quick vocht zich na rust knap terug, want door twee snelle treffer was het ineens 3-3. Jasper-Ewout van Breemen-Schneider zorgde voor de aansluiting en Degenaar maakte met zijn tweede gelijk. Jip Kemna moest Quick op voorsprong zetten, maar miste een strafschop. De winnende treffer kwam er niet in Oldenzaal.

Veel leverde de zege Quick niet op. Concurrent OJC Rosmalen won van het Haagse Quick en heeft nu twee punten meer. Quick blijft zeventiende, een plek die rechtstreekse degradatie betekent.

HSC hard onderuit in Zeeland

HSC ging op bezoek bij GOES ook onderuit. Na ruim een kwartier kwam de thuisploeg op voorsprong vanaf de strafschopstip na ongelukkig hands van Cenk Uguz. Mart de Kroo benutte de strafschop. Hiep Nguyen zorgde zeven minuten voor rust met een fraaie vrije trap voor de 2-0 en nog in de eerste helft werd het al 3-0. Dit keer was Erwin Franse de doelpuntenmaker. Hij maakte een nog mooier doelpunt.

Na rust ging het scoren van de thuisploeg door. Steve Schalwijk maakte na een klein uur de vierde en Franse even later de vijfde. HSC kwam wel op het scorebord, maar scoorde zelf niet. De net ingevallen Jesse Bank werkte de bal in eigen doel: 5-1. Daar bleef het bij.

Dit is na vandaag de stand in de 3e divisie en hier zijn de statistieken van HSC'21 en Quick'20 te vinden.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
HSC'21 Quick'20 Amateurvoetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: