Amateurvoetbal

Uitslagen zondagvoetbal: Dalfsen, Eilermark, VENO, Diepenveen en Hoonhorst stevenen af op titel

Uitslagen zondagvoetbal
Uitslagen zondagvoetbal © RTV Oost
PH was gisteren de eerste Overijsselse kampioen en vandaag kwam er nog geen bij. Wel zijn enkele clubs erg dichtbij. Hieronder een overzicht van de uitslagen van vandaag.
Hekkensluiter De Zweef boekte een zege in de 1e klasse E en deed daardoor de laatste plaats over aan BWO. Die ploeg speelde echter wel een duel minder.
Bon Boys en Voorwaarts Twello deden goede zaken in de 2e klasse J door te winnen. Achilles'12 verloor van Schalkhaar. Onderin is Luctor de nieuwe hekkensluiter. MVV'29 won van Vogido en is daardoor nu dertiende.
Dalfsen profiteerde in de 2e klasse L Noord van het gelijkspel van Lemelerveld bij FC Assen is daardoor nu vier punten los.
In de 3e klasse A boekte koploper Eilermark gisteravond al een overtuigende zege op Avanti Wilskracht. Vanmiddag won de concurrentie, bestaande uit Sportlust Glanerbrug, NEO en De Tukkers ook. Victoria'28 is dicht bij degradatie.
VENO is dicht bij de titel in de 3e klasse D Noord. De ploeg won vanmiddag bij Renado en profiteerde daarmee van het gelijkspel van FC Oldemarkt van gisteravond. Nummer drie Dwingeloo ging vanmiddag onderuit. 
RSC nam de koppositie weer over van KOSC in de 4e klasse A. Het won met 1-0 van Almelo, waar KOSC gisteravond gelijkspeelde tegen Zenderen Vooruit.
In de 4e klasse A Noord maakte de Overijsselse top drie geen fout. De Blesse speelde gelijk en daardoor staan er vier ploegen binnen een punt van elkaar.
Diepenveen is op weg naar de titel in de 4e klasse G. Vanmiddag versloeg het Enter. Raalte lijkt daar te gaan degraderen. 
In de 5e klasse A kwam de top drie tot winst. 't Centrum is de koploper, maar DTC'07 en La Premiere (de nummers drie en vijf) de ploegen met de minste verliespunten.
Hoonhorst en Vilsteren maakten geen fout in de 5e klasse A Noord en lijken onderling uit te gaan maken welke ploeg er de titel gaat pakken. Onderin pakte Willemsoord het vijfde punt van het seizoen.
De Overijsselse ploegen in de 5e klasse B moeten de titel waarschijnlijk aan Neede laten. Bentelo won met 11-1, maar zag Neede ook winnen bij EGVV en daarmee een voorsprong van negen punten behouden.
Bekijk hier alle uitslagen, standen en het programma in het zondagamateurvoetbal.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.